Senioren

Vroeger was het anders! Dit is wat senioren ervaren in deze snelle, digitale maatschappij. Zij hebben juist het tijdperk meegemaakt dat de eerste geldautomaten er kwamen en dat er alleen maar werd betaald met contant geld, acceptgiro's of overschrijvingsformulieren. Iets wat voor de huidige generatie niet meer voor te stellen is. 

Deze veranderingen gaan zo snel, dat dit door een groot gedeelte van de senioren als niet prettig wordt ervaren.

 

Online betaalmiddelen voor senioren een probleem
Uit een steekproef onder senioren door ouderenorganisatie ANBO, blijkt dat een derde weleens van een online aankoop heeft afgezien vanwege de aangeboden betaalmiddelen. Ook blijkt dat in winkels driekwart nog steeds met contant geld wil kunnen betalen (Bron: ANBO).

 

Geld tekort?
Merkt u in deze tijden van hoge inflatie dat u niet meer goed kunt rondkomen en wilt u weten of hier toch nog iets aan veranderd kan worden in uw inkomsten en/of uitgaven. Dan kan ik u hierbij inzicht geven wat eventuele mogelijkheden kunnen zijn.

 

Hulp bij internetbankieren/mobielbankieren
Wilt u niet achterblijven in deze snelle, digitale wereld? Dan kan ik u helpen bij het internetbankieren of mobielbankieren. Evenals het aanvragen van het internet- of mobielbankieren bij uw financiële dienstverlener.