Over IB Budgetcoach

Welkom bij IB Budgetcoach

Mijn naam is Inge Beekers (47 jaar). Ik woon samen met mijn vriend en onze 4 kinderen in Oud Gastel. 

In het dagelijks leven ben ik sinds een aantal jaren parttime werkzaam bij een woningcorporatie als Adviseur KlantContactCentrum. Daarvoor ben ik ruim 20 jaar in dienst geweest bij een financiële dienstverlener. Daar heb ik diverse functies gehad, zoals de functie van Adviseur Particulieren. Destijds hielp ik klanten met diverse producten van begin tot het einde. Dit varieerde van een betaalrekening openen tot schadeverzekeringen afsluiten. Daarvoor heb ik nog een aantal jaar gewerkt als Assistent Accountmanager Private Banking. Hierin ondersteunde ik de Accountmanager bij diverse taken, zoals het controleren van hypotheekdossiers en telefonisch afspraken inplannen met klanten voor de Accountmanager. 

Waarom kies ik daarnaast voor een baan als budgetcoach, kun je je afvragen?

Soms gebeuren er gebeurtenissen in je leven, waar je geen grip op hebt en die je situatie opeens in een ander daglicht zetten.

Ruim 12 jaar geleden ben ik gescheiden. Opeens stond ik er alleen voor met mijn 2 kleine kinderen. De hele situatie, zowel emotioneel als financieel, was plotsklaps veranderd. Door hier actief mee aan de slag te gaan en een goed overzicht te behouden in mijn financiën, kon ik toch parttime blijven werken en financieel goed rondkomen.

Naast mijn huidige baan, wil ik daarom nu ook graag mensen helpen die handvaten kunnen gebruiken bij hun financiën of die door een onverwachte gebeurtenis (bv. ontslag, overlijden of een scheiding) hun financiële situatie weer onder controle willen krijgen. Sinds mei 2023 ben ik begonnen met een studie schuldhulpverlening. Dit om mijzelf nog verder te ontwikkelen als budgetcoach.