Particulieren

Ben jij het overzicht kwijt in je geldzaken en wil je graag hulp hierbij van een budgetcoach, dan kun je kijken of er mogelijkheden zijn vanuit de werkgever. Sommige bedrijven hebben namelijk een vergoeding voor een budgetcoachingstraject in hun secundaire arbeidsvoorwaarden geregeld. Indien je te maken hebt met betalingsachterstanden, loont het de moeite om de mogelijkheden na te vragen bij je werkgever om op mij een beroep te kunnen doen. 

Wist je dat 16% van de mensen maandelijks of altijd in het rood staat (Bron Nibud, 2018)?

 

Betalingsachterstanden?
Het kan iedereen overkomen en goed omgaan met geld wordt steeds lastiger binnen de huidige maatschappij. Vooral de laatste jaren daalt de koopkracht enorm, waardoor je met minder netto besteedbaar inkomen moet rondkomen. Je kunt bijvoorbeeld je hypotheek of huur niet op tijd betalen, met als gevolg dat je een betalingsachterstand krijgt. Dit kan zelfs tot stress en ziekteverzuim leiden. Het is dan handig om met mij  vrijblijvend en kosteloos een gesprek in te plannen om samen een plan van aanpak te maken om weer financieel gezond te worden.

 

Vergoeding vanuit persoonlijk ontwikkelingsbudget? 
Een budgetcoachingstraject kun je ook zien als een vorm van persoonlijke ontwikkeling. Je leert namelijk om goed met je geld om te gaan en dan kan het mogelijk zijn dat het vergoedt wordt vanuit het persoonlijk ontwikkelingsbudget. Informeer bij je werkgever wat de mogelijkheden hiervan zijn.

 

Vergoeding via een vitaliteitsplan? 
De laatste jaren staat vitaliteit hoog in het vaandel bij veel bedrijven. Dit kan betrekking hebben op beweging en voeding, maar ook op het financieel vlak. Een gezonde financiële situatie is namelijk positief voor je gezondheid.  Daarom komt het steeds vaker voor dat je op die manier de kosten voor een budgetcoachingstraject vergoed krijgt.

 

Wil jij aan de slag om financieel gezond te worden? 
Ik kan je begeleiden in het traject en ervoor zorgen dat je meer rust krijgt over je financiële situatie. Het betekent echter wel dat je er voor 100% achter moet staan om hiermee aan de slag te gaan.


Neem je vandaag nog contact met mij op? Ik hoop je gauw te ontmoeten, zodat we snel aan de slag kunnen.